Locuri frumoase de vizitat in Uk
 •  As vrea sa merg in vacanta undeva, dar sa fie ok si pentru copii ca sa nu sa se plictiseasca. In Moldova e prea costisitor, in plus si o perioada de timp scurta.
   Poate cineva din proprie experienta ne da vre-o idee?
   As vrea sa mergem la Legoland , se merita? Si as mai vrea sa merg in Scotia, cam ce orase sa alegem?
  Am fost o data la Stonehenge si nu mi-a placut, mai multa publicitate decit vezi in ralitate, niste pietre tencuite aranjate intr-un cerc...
  Voi fi recunoscatoare pentru pareri si propuneri :)
 • Sunt o gramada dea castele de vizitat. Copiii mici de tot poate nu o sa fie incintati, dar cei mai mari sunt destul de interesati, mai ales daca sunt si arme medievale!

  Parcuri de distractii. Legolandul este scumpusor, dar cel putin o data se merita. Pentru dei mai mici se gasesc destule activitati la Legoland. Chessington World of Advenure, Alton Towers etc - copiii mai mari 8 - 10 ani sunt tare multumiti. Dar sunt cozi destul de lungi la unele atraktioane. Ai mei au asteptat o data vreo doua ore sa mearga la un roller coaster. Am zis ca o sa iau priority tickets next time.

  Pentru cei mai mici sunt ZOOuri. Nici cei mai mari nu se dau in laturi. Preturile pot si acceptabile sau cam scumpe, dar daca iai mincare de acasa, e destul de ok.

  Tot felul de expozitii. Noi am fost cu copiii la expozitii de masini clasice, cu baiatul la expozitie de motociclete.

  Muzee. Pentru cei mai mari, RAF museum, Imperial War museum, Science Museum, National History museum - toate sunt interesante. La science museum si cei mai mici gasesc ce sa faca. Ar fi bine sa iai mincare de acasa, ca la cafenelele de acolo este foarte scump.

  Mai adaug cind imi aduc aminte pe unde am mai fost.
 • mie mia  trecut  dorul  de orice  atractie  - unde  nu  ai  loc  sa   te misti  de  multime  -  si  trebuie  sa  stai in rind  cite  40 min sa  te  dai la un scrinciob   deal  lor  -  la Alton Tower   si alte  atractii  .  

  Windsor   Castle   ?!   aici  nu  fotografia  ,  aici  nu intra   40%  din castel  e  cu  Scafolding    -  eu  daca  as  fi stiut  nici  gratis  nu ma duceam  .  Aceeasi  impresie  si  la Disney land Paris   -  220  euro  pe  zi   biuletu   -  am stat  cu  copilul  in rind  aproape  o ora  la  casa  lui  Micky    sa  vada copilul     cei  acolo   si cind  acolo   inauntru  te  fotografiezi  cu  Micky Mouse  si  sio   -  sa  dus  o ora  de  Disneyland Paris   -  Micky Mouse   poti  intilni  gratuit  pe  High Street . 

  London Zoo  ?  mai multe  statui  decit  animale   -  £100 lire  pentru  3   intrarea  si  si  daca  vre copilul  la  un slide  ceva    - mai scoate  din  buzunar cite  3 lire   ,  parkarea  £15   lire    ,  sa  ei  vrun lunch  pe la  zonele  de atractie  o sa  simti bine la buzunar  3  hotdoguri  si un  ciai   vro £20  lire 

  Enjoy ... anyway 
 • Smiler8, din descrierea ta "pozitiva" reiese ca cel mai convenabil e sa stai acasă :) 

  Sunt de acord ca e aglomerat, dar e o experiență deosebita pentru copii și asta contează cel mai mult până la urma. Din toate parcurile la care am fost (aproape toate și de multe ori) cel mai potrivit pentru copii până la 10 ani e Chessington World of Advenure. Are si Zoo si mai multe "atractioane" pentru mai putin curajoși (ca fetele mele :). Cozile sunt imense de asta e mai bine de cumpărat biletele online. Daca ai de gând sa mergi de mai multe ori atunci e mai bine sa cumperi anual pass. Mie mi-a părut ca merita. Astfel nu simțeam nevoia sa ne grăbim, eram mai relaxați și dacă vroiam sa ieșim cu copii din casa, trageam o fuga. Suna a publicitate, știu :) , dar chiar eram satisfăcuți. 

  Filiia, ce vârsta au copiii tai? 


 • nam zis  sa  stai acasa : )  sunt locuri  mult mai linistite  care nu intra in TOP 10 lol - unde poti  sa-ti petreci  timpul   destul de harasho cum se  zice 
   eu nus  persoana  care  sa-mi  fac  salfie  la Big Ben  si  sa  uimesc  pe  cei care nus  in  uk : )  deci am spus  real  asa  cum  e   la  toate  atractiile   -  dece  sa pretind ca i  tot  ok  si  tati harasho   doar  sa impresionez pe cineva c are  nu  a  fost  acolo   nu  o voi face . 

  Copilul nostru  sa  distrat  bine  doar la  peppa pig  world  - rindul  la  toate   atractioanele  era  micut  si  puteai sa  te  duci  de  cite ori  vrei   ,  si  pretul  este  unul  justificat  cam  70 lire pentru  3 
 • Copii mei sunt sub 5 ani. De aceea e mai greu de gasit ceva sa le placa si lor si noua.
    Eu personal vreau sa vizitez locuri istorice , castele, orase , monumente etc. Dar e plictisitor pentru copii.
  La muzeile din Londra am fost. Chiar bine a mentionat Apollo ca trebuie de luat mincare de-acasa, caci la cafenele sunt preturi astronomice. Ne-a placut si noua RAF, Science museum si desigur dinozaurii :) de la national m.
   Inseamna ca scot din lista Windsor Castle si Disneyland-ul :)
  Chiar la Peppa Pig world si la Chessington World Adventure ma gindeam si eu, multumesc. La cel din urma am avut ceva voucher de la Kellogs cu free adult ticket  :)
    Banal dar as mai vrea sa merg la vre-o ferma, unde sa poata atince copii animalele. Stiti vre-una aproape de London?
 • Intr-adevar London Zoo nu merita asa bani. Animale putine imprastiate pe o suprafata imensa, e foarte mult de umblat. Poate n-o sa fiti de acord cu mine, dar zoo din Chisinau imi place mai mult :) Ar fi si mai super daca ar muta animalele in custe mai largi, desigur.
 • Asa e, sunt tare multe locuri frumoase/interesante. Unul foarte frumos este Valley Gardens in Windsor
   http://www.theroyallandscape.co.uk/seasonal-highlights/the-valley-gardens/  In luna mai e foarte colorat. Noi ne straduim sa nu scapam perioada cind multe flori de toate culorile se desfac odata. 
 • O ferma la care ne place sa mergem uneori e http://www.bockettsfarm.co.uk/  Ei au și teren de joaca afara, și soft play area înauntru, și animalute pe care poți sa le hrănești :)  
 • Wow, multumesc ! 

 •    Mi-am amintit, ne-a placut mult la parcul din Richmond London :x Dupa aglomeratia din oras este un adevarat locusor de liniste, cu drumuri de tara, iarba pina la solduri, pasari, caprioare si chiar am putut sa ne apropiem la o distanta de 2 metri de cerb. A fost super si e gratuit, cine inca nu a fost recomand :)
 • Un Zoo la care noi am fost si merita este http://www.aspinallfoundation.org/port-lympne
  Nu este nici scump , dar iti cam ia jumatate de zii , Gradina este imensa si cele mai multe animale nu prea sunt ingradite sau in custi . Este o superba rezervatie cu locuri de joaca pentru copii .
 • Multumesc, valicodreanu. Aici n-am fost si pare sa fie foarte bun locul :) 
 • www.godstonefarm.co.uk e f frumos au soft play si lok de joaca afara,tractor ride,animale pe care sa le atingi,
 • Upton Park, East Ham (est Londra) ... Stil,tradiţie, energie, atmosferă orientală inconfundabilă, găsiţi de la mica Indie și Pachistan la micul Stat Islamic ... :))))

  P.S. nu sânt rasist , porșisimplu când imi vine câte o ideie tâmpită nu ma pot abţine până nu o spun cuiva ... :))) sănătate la toată diaspora ... :)
 • Multumesc la toti pentru idei, copii au ramas incintati de ferma :)
  Nu am reusit sa vizitam pe toate, dar le-am pus in lista deasteptare.
   Apollo scre te rog vre-o denumire de vre-un castel medievalpe unde ati fost, poate cu timpul ajungem si acolo.

 • Boiernas, acelas peisaj si in parcurile din NW Londrei. :)
   Nu ma deranjeaza daca se respecta drepturile mele si se pastreaza curatenia in parc...
  Cind eram mica erau la moda filmele indiene, niciodata nu m-am gindit ca voi avea sansa sa le traiesc in realitate. Eu stau linga un centru mare de-al lor unde se fac nunti, iata acolo si muzica si dansuri si traditii :D 
   E interesant oricum...

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page