Victoria partidului conservator-problema pt.emigranti?
 • Ce-i asteapta pe emigranti in urma victoriei partidului conservator? E stiut faptul,ca conservatorii au fost intotdeauna impotriva politicii de migratie a leiboristilor,adica se asteapta ca ei vor aplica legi mai dure pt.cei straini.Ei au fost impotriva intrarii Marii Britanie in UE.Acum ce va urma???....
 • Sigur ca o sa initieze ceva restrictii cu privire la emigrare, dar dupa cate shtii dureaza pana se adopta legi shi pana se ele se aplica in practica, cred ca mai mult o sa afecteze tarile arabe shi asia, decat cele EU!
 • Atunci sa ai afecteze cit mai repede, demult trebuia :devil:
 • Vai EugenX cat de milostiv eshti!!! Sa fi afectat shi Moldova tot asha zice-ai???
 • Posted By: V.I.P.S.
  [p]Vai EugenX cat de milostiv eshti!!! Sa fi afectat shi Moldova tot asha zice-ai???[/p]


  Daca arabii aveau "sa ne afecteze" tara tot asa ziceam image
 • Responsabile sant conducerile acestor tari care fac viata imposibila, ca shi in tara noastra! Nimeni nu fuge de la bine! :frown:
 • Englejii,cu sute de ani in urma au jefuit si au furat toate bogatiile din toata lumea.Au avut colonii,au vandut in robie ,au calcat in pichoare natii intregi...Acum,cand prind un ilegal,care nu se ocupa de toate prostiile pe care le-au facut ei de-a randul veacurilor,dar pur si simplu munceste cinstit,acum ei sant judecatorii..---e ceva neinregula pe lumea asta..
 • da, dar sant shi o multimea care nici in 8 ani nu shtiu engleza, shi care stau pe supstidiile statului, shi nu fac nimic!!!
 • iaca iaca, se inmultesc ca soarecii, fac zeci de copii si traiesc pe beneficii :undecided:
 • da, in mare parte negrii si pakistanezii au luato pe urmele englezilor , deci e molipsitoare boala asta . Parca ma doare si pe mine capul azi , ia sa sun si eu sick la lucru azi:grin:
 • vezi ca nu prea se intereseaza lumea de politica!:)))
 • Nu e chear atat de mult scris acolo, am crezut ca o sa fie mai shtrashnic!:wink:
 • Posted By: V.I.P.S.
  [p]vezi ca nu prea se intereseaza lumea de politica!:)))[/p]


  Pai n-am postat link-ul ca sa fac rekalama si sa am un profit din asta, cui ai este interesant sa citeasca.

  Posted By: V.I.P.S.
  [p]Nu e chear atat de mult scris acolo, am crezut ca o sa fie mai shtrashnic!:wink:[/p]


  Sa inteleg ca te temi de litere si pagini cu cit is mai multe cu atit tii frica mai tare ? :grin: Hey no worries, I'll be right next to you when you'll be afraid of somethin` :devil:
 • Uite link-ul care o sa-l postez mai jos chiar ai strashniq, deci nu-ti recoamnd sa te uiti, your heart might not take it..:tongue:

  http://www.publicservice.co.uk/feature_story.asp?id=14185
 • pai asta si am citit!

  eu am spus ca nu prea ii intereseaza politica ca nu prea s-a dat nimeni cu parerea pe post!

  PS: Eu nu ma sperii atat de repede!:tongue:
 • Sa inteleg ca nici pe tine nu te intereseaza politica, pentru ca nici tu nu te-ai dat cu parerea :halo:

  Yeahh, you are a tough girl to deal with :sunglasses:
 • De obicei privesc regulat la FIVE (ITV ?!) cum sunt depistati prinsi si expulzati cei ilegali . Deseori cad pe pe mina autoritatilor pe niste prostii - de exemplu saptamina aceasta aratase pe unul la-u vazut pe cctv cum a baut o apa intr-un store si a pus garafa goala pe raft . Apa costa 48 p .
  48 p = Back to Liberia . Alt gentleman imbracat la 4 ace folosind un pasaport levii a pacalit Lloyds de 20 000 in dou zile - schimband niste cecuri nustiu ce . A treia oara nu ia mers - virsta in pasaport era de aproape 50 - de facto avea pina la 30
  Macar asta a incercat ''poi...ti tak Karalevu'' nu sa jucat cu o apa de 48 p
 • Ce emisiune e asta smilegr8? Eu deschid TV cand imi mai aduc aminte de el ...dar genul asta de emisiuni tare imi mai plac..:)
 • referitor la politica lor de immigration - bine pot sa inteleg ca nu mai au nevoie de emigranti pot sa inchida hotarile blah blah blah . Insa nunteleg nici in ruptul apului de ce nu fac o lege pentru ai legaliza pe ceicre deja sunt aici fara acte. Deoarece vor ei sau nu insa noi existam aici - si daca ar da un statut si celor fara acte atunci au de cistigat toti - Ei ,deoarece vom incepe sa achitam taxe si noi ca ne vom putea aranja mai usor .
  Am calculat - in medie un ilegal poate cistiga de la 7 mii in sus (15 mii ) anual - sa zicem 10 000 . Daca ar fi sa achitam taxe ar fi cam 2000 + anual de la fiecare , si luand in consideraatie ca cei fara acte sunt cam 1 mil ?! - calculati si singuri citi bani rateaza statul anual : 2000 x 1 000 000 = £££

  Insa ei o fac pe desteptul - in loc sa faca bani pe spatele nostru , Statul plateste milioane pentru a angaja politisti / operatiuni pentru a ne gasi si expulza . Lucru ce li se primeste foarte prost = bani in vint . Curind vreau sa ma in torc in MD binevol insa daca voi cadea pe mina lor pina atunci am sa le spun
  ''Weldone - it took you five years to catch a toilet cleaner - what about terrorists ?''
 • Posted By: clarisha
  [p]Ce emisiune e asta smilegr8? Eu deschid TV cand imi mai aduc aminte de el …dar genul asta de emisiuni tare imi mai plac..:)[/p]


  credema ca nu -mi prea bat capul la ce canal privesc si cum se numeste - iata aseara a mers de la 11 pm pina la 12:30 - la FIVE sau ITV1 . vezi aceste doua programe exact saptamina viitoare dupa 11 pm - merge regulat
 • Un alt caz la tv - o tiganca din RO ( vali - am spus tiganca nu romanca :P ) - o tiganca de aia naturala care o vezi de la o posta - asa in traie de lor ''Nationale'' stiti voi :) statea la o oprire de autobus - si respectiv in fata la niste marketuri . Si politia se apropie de ea si o intraba ce sta aici ce face si cine e . Tiganca la orice intrebare raspundea cu zimbet mare ''NUSTIUU NUSTUUUU ce vorbesti'' De ce spun de acest caz deoarece am gasit o faza hazlie . Politia o intreaba How old are you - de vro trei ori - si vazind ca tiganca nu intelege nimic politia a inceput sai cinte ''Happy Birhtday To you , Happy Birthday t you - how old r you ? '' tigaca acelasi raspuns :) mai apoi au intrebato de ID si atunci sia prins ridica palele in sus si a scos buletinul Ro . Politia a sunat la traducator si a pus-o pe tiganca sa vorbeasca , nustiu ceo intreba insa ea raspunse '' pai nu am facut nimic - stateam la statie '' si intradevar tiganca nu facuse nimic ( la moment ?! :) ) insa a fost raportata de cineva ca suspecta . Politia ia exlicat ca 2 zile sa nu sa se arate pe acolo
  Tiganca - Sa traiti domnle ( cu plecaciune si zimbet funny tiganesc )
  Politistii ambii - OK Ciao ciao :D
 • ma , nus rasist , am ceva numa cu ungurii din romania si negrii din nordu londrei , dar eu sunt fan maresal Antonescu . Adica sa ii incoloneze iara ca inainte , sa ii duca in cimpa baraganului si acolo sa ii lase din nou , dar acuma pe macar vreo 10 ani . Nu demult am plecat din Londra , mam mutat mai in alte parti dar cita tiganime am vazut in Londra nu am vazut niciunde .
  Ar fii bine de ar face o lege impotriva lor , sau cel mai usor , sa le taie benefiturile .
  Daca auziti pe cineva ca mai fac recrutari pentru Ku Klux Klan TIgania , datimi si mie de stire , vreau sa fiu si eu erou sa scap lumea de ei .
  P.S. Detin propria arma cu luneta :wink:
 • vali,esti prea radical,nu se poate asa,cu ura si violenta nu ajungi departe.traim in sec 21 ,in Europa,nu?:undecided:
 • dima ,traim nu zic nu , dar iti ajunge cutitul la os si pina la o limita , nu mai poti , ce naiba .
 • Vali,pentru asta sint create partide politice,pentru toate gusturile:wink:LP,CP,LDP,BNP,etc fiecare isi alege partudul conform privirilor sale politice,cu luneta departe nu ajungi

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page