Colete/pachete pentru Moldova?
 • A trimis cineva colete spre Moldova, dar nu prin post office? Exista vreao persoana care ar putea lua colete spre Moldova contra plata bineinteles?

  Stie cineva?
 • Nat, in fiecare saptamana pleaca micorbuz din Londra spre Chisinau, si din Chisinau spre Londra. Sa trimiti un colet costa 1,5 lire /kg. Noi asa trimitem cadouri acasa si primim bunataturi din Moldova (vin de casa, cognac, muraturi, faina de prumb, branza de oi, etc) :smile:

  telefoane de contact (de pe cartea lor de vizita)
  7883-744-796
  7727-289-703
  7999-329-516

  La Londra in zilele de joi poti lua pachete trimise de acasa, iar in fiecare duminica poti trimite spre Moldova. Locul - Stratford - pe langa magazinul Morrisons.
  Noi ne folosim regulat de serviciile lor , desi nu foarte des, dar suntem multumiti.
 • Mai este inca un baiat care primeste colete la pret de L1.00 / kg. Poti sa trimiti chiar si mobila cee ce ne face viata mai usoara. Si cel mai bine este ca nu taxeaza pentru sofele de piele cum fac altii L80.00 extra. Dar marog. Slava Domnului ca avem posibilitati.
  Singurul neajuns este ca el nu are un time-table prestabilit si vine la 2 saptamani, dar daca ai de trimis lucruri mari care nu sunt urgente este ideal.
  Tel:07784356179- Colea.
 • Baietii acestia de la Stratford, mai vin duminica la Hounslow West de la 9 pina la 11 dimineata, unde poti lua si trimite colete.
  Cineva stie daca sint rutiere la North-West London?
 • stiu si eu baietii de la stratford, sunt foarte de treaba, am trimis cu ei, si ne-au trimis respectiv de la mold.
  si sunt cu experience
 • "CurierExpress" Quick Parcel Delivery
  England
  078 8888 2005
  077 4313 1879
  078 1885 8744

  Moldova
  069 709 999
  069 188 969
  069 108 497

  Londra
  Stratford (joi si duminica 16.00-19.00)
  Hounslow West (joi 21.00-22.30, duminica 9.00-11.30)

  Northampton
  Moulton Park (vineri si simbata 16.00-19.00)

  Chisinau
  (Bul. Renasterii 26, vineri, simbata si duminica ora 10.00-16.00)
  Costesti (simbata si duminica ora 09.00-11.00)
  Anenii Noi (simbata 11.30-12.30 Petrom)
  Orhei
  Telenesti
  Balti, etc.
 • Sunt foarte seriosi. Chiar daca nu ei coletul la timp il tin ei pana cand vii sa-l ei.
  Cica, cam pe la anu nou a trimis lumea de acasa de-ale-gurii, cei de aici nu l-eau luat si evident s-au deteriorat, asa ca simteai din urma rutierei nu miros de benzina ci de putred. Saracii!! Sper ca nu vamesii au descoperit cadoul.
 • www.svv-courier.com
 • „CurierExpress“ Quick Parcel Delivery
  England
  Despre companie
  Cine sintem ?
  O echipa tanara,dinamica, a carei experienta in domeniul transporturilor si expeditiilor reprezinta garantia profesionalismului de care dam dovada.
  Ce oferim?
  Servicii de transport de calitate, rapide, sigure. Transporturi internationale de persoane, autovehicule si colete in Marea Britanie, Irlanda si Moldova.. [detalii...]
  Ce dorim?
  Cautam in mod constant noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport si expeditii si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.
  Compania noastra ofera servicii de transport de persoane, autovehicule si colete in:
  • Marea Britanie
  • Irlanda,
  • Moldova
  La solicitatea Dumneavoastra Va putem deplasa in orice punct de destinatie din aceste tari.
  Dotari
  Dispunem de autovehicule Mercedes-Benz Sprinter, care conduc la asigurarea sigurantei si confortului maxim al calatorilor.
 • Mersi mult. :)
 • aha, ii stiu si yo, is de treaba ,tot okey de la md si pu md :sunglasses:
  ***07888882005,07743131879***
 • Eu am trimis kiar si bani in colete, evident fara a le aduce la cunostinta si au ajuns bine merci. Daca le dai in mina sa transmita, iti iau 3% de la suma, avantajul e ca ii primesc acasa tot in lire si nu pierzi la cursul de schimb:smile:
 • Dar trebuie sa te asiguri ca toate banknotele sunt curate si nesifonate, c-apoi se incepe acasa bataie de cap pe ca casele de schimb "deoarece banknota nu e fresh o sa va luam 10% din suma":frown:
 • Maaare prostie si cu 10% astea. Nu am stiut ca au "deprinderea" de a laua 10% din suma la schimbul valutar doar pentru ca banconota este sifonata...

  Eleonora. Imi poti spune te rog la care schimb valutar se face asa ceva? As vrea sa le spun parintilor mei si sa am si eu in vedere cind merg acasa sa nu dau peste ei.
  Multumesc anticipat :smile:
 • Tei si Liliac, la toate casele de schimb de acasa se uita chioris la bancnotele sifonate sau scruise cu pixul, permanent ma certam cu ei, d-apoi Doamne fereste sa fie un pic rupta:crying: Asa ca straduie-te sa pui deoparte totdeauna bani curatei. Eu ii schimb la banca.
 • Eleonora

  Mda.. Eu pina acum, slava Domnului nu am dat de asa porcarii. Dar iti multumesc pentru sfat :smile: O sa am in vedere neaparat sa le dau bani "curatei", nesifonati si mai ales fara rupturi.
  Extraordinar... :undecided:
 • Da, e adevarat in privinta bancnotelor!!! Eu am patit-o!!! Am avut odata o bancnota de 100Euro putin rupta si nici o casa de schimb din Chisinau nu au dorit sa mi-o schimbe!!! Au spus sa ma duc la Banca Nationala, va inchipuiti??? Desigur ca acolo nu am mai fost, cred ca nici aia nu mi-o schimbau!! Asta e....:smile:
 • De faptul ca nu accepta bancnote sifonate sau cu mici rupturi eram la curent de vre-o 10 ani deja. Dar ma uimeste faptul ca tipii de la casele de schimb valutar au indrazneala de a scoate 10% din suma pentru astfel de bancnote...
 • Mie, o desteapta la Agroindcom B a vrut sa-mi confiste o bancnota de 50 Lire sub pretextul ca ( ce as dori sa pot reda vocea aia pitzigaiata si enervanta) :
  - Hartziile dze statz cu valoare nominala ( ca mai simplu nu se putea!) cu semne dze dzeteriorare sub forma dze "scriere pe" sau "rupere" sunt considzerate ofensatoare fatza dze statul care a eliberat hartzia in cauza iar posesorul va fi considerat ofensator drept urmare i se vor confisca hartziile deteriorate.
  Credetima am incercat sa redau prostile pe care le bodoganea cat mai coherent caci atunci pe moment nici nu intelegeam ce na-ba prosti scorneste.
  UF!! ce proasta. A petrecut sarmana-fata-urata probabil mult timp culegand si inchegand cuvinte oficiale incercand sa para inteligenta. Dar cand i-am zis ca o asteapta puscarie daca desinformeaza sau investigheaza nefiind imputernicita prin lege in privinta veriditati "hartziilor cu valoare nominala" a lasat-o mai moale si chiar a si schimbat-o fara replici adaugatoare.
 • :grin:ecugen:grin::grin:
 • oh,O.Ecugen, ebine ca ai avut curajul sa-i raspunzi inapoi. Eu devin atit de intimidata, nici nu stiu de ce. Prima data cind am plecat cu sotul fiind insarcinata, in Moldova, am incercat sa schimb niste lire, si o doamna, cam ca ceea pe care o descrii, mi-a zis ca nu poate schimba, si eram socata, sa fii in Moldova si sa ai bani, dar sa nu poti sa ii folosesti!!
  UGH
 • in privintza bancnotelor,
  nu stiu care e faza cu "doleari si euri", dar noi intotdeauna schimbam £, la banulescu bodoni, e cel mai bun curs,

  corect, bancnotele nu trebuie sa fie rupte, scrise, sau altceva....ti-o schimba dar opresc 40%.
  odata sotzia mea le-a zis" dati-i mai multe de astea rupte, ca ea stie unde sa le cheltuie la Londra...":tongue:
 • :grin:ocugen,
  m-ai dat gata cu dze....
  de altfel peste tot la chisinau asa se vorbeste....:grin::grin::grin:
 • mda. moldova.
  inca asha ceva nu am auzit.
  de acord cu buz, la banulescu bodoni e cel mai bun curs la schimbat lire sterline.
  cate priveshte dze si tze, slava domnului, dar nu chiar peste tot asha se vorbeshte.
 • Cand am fost la paste acasa cel mai bun curs pt. lire era langa Piata centrala hiar ma mirase ca nu percepeau comision.
 • Posted By: O.Ecugen
  [p]Mai este inca un baiat care primeste colete la pret de L1.00 / kg. Poti sa trimiti chiar si mobila cee ce ne face viata mai usoara. Si cel mai bine este ca nu taxeaza pentru sofele de piele cum fac altii L80.00 extra. Dar marog. Slava Domnului ca avem posibilitati.
  Singurul neajuns este ca el nu are un time-table prestabilit si vine la 2 saptamani, dar daca ai de trimis lucruri mari care nu sunt urgente este ideal.
  Tel:07784356179- Colea.[/p]


  A trimis cineva prin el ? vreau sa trimit multe lucruri cu el si ma intereseaza daca e serios ca si ceilalti de la stratford ? Tks

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page