hgv driver in uk
 • Salut, sunt sofer cu 5 ani experienta pe camion 40 tone, lucrez de cateva luni in europa cu permis RO refacut din permis MD, 9 din 10 rute le fac la UK ca cunosc bine engleza in toate formele, Imi place mult mult tara asta si visez sa trec acolo la munca si trai. Insa am fost informat ca daca permisul primit in RO in partea versu in drept cu categoriile au abreviatura MD nu poti lucra cu el in UK, cineva are asa informatii ? Doresc sa cunosc si sami confirme aceasta informatie, va rog un messaj la absats1989@gmail.com. multumesc mult
 • Cu acest permis pot conduce doar un an? Sau cumva se poate mai mult ? E posibil de refacut permisul fara abriviatura MD? Cit costa si cit dureaza sa faci scoala la GB ?
 • Din cate stiu eu, in UK poti sa conduci cu permis RO, chiar daca are abreviatura ca e trecut din MD, dar lucrul acesta influienteaza f mult la asigurare. Ce-i drept, asta se refera la categoria B, nu-s sigura de celelalte categorii.
  Daca stii sa conduci, nu te costa asa de mult pentru cateva lectii.
  Eu acum incerc sami fac cat. B, niciodata nu am tinut volanul in maini si platesc 23 p/h. Daca cumpar un bloc de 10 ore iese 20 p/h, dar ca pentru camion e mai scump. Oricum, se merita sa iai cateva lectii cu un instructor pentru tine si pentru cei din jur.
  Eu cred ca soferii cu permise MD si nu numai, nu fac nici jumatate din ceea cum te invata aici, dar acum nu vreau sa pun in discutie profesionalizmul altora
 • Merci mult pt raspuns oricum nu am primit raspunsul asteptat, am 5 ani experienta la camion in asa locuri ca englejii nici in filme si visuri nu au vazut. Nu e problema de condus, intrebarea e ca daca pot lucra cu astfel de permis, sa stiu daca pot pe primul timp sa fiu sigur ca voi avea venituri(salariu) si voi fi apt material sa-mi fac acte engleze(ca oricum e cheltuiala, cazarea, asigurarea, si timpul pierdut pina ce faci toate necesare) cineva poate zice ceva despre cat C+E?
 • 1 - poti lucra cu acel permis 
  2 - oricum ai ce invata  daca faci soala aici 

  sunt lucruri care la noi nu se trec cind faci permis - si experienta  practica e fantastic insa treb sa fii la curent si cu ceva  teorie 

  insa eu stiu persoane care au cumparat permis MD  , apoi lau schimbat in Ro  si  ulterior in UK   - si tipa  tot ok

  if that's what you are looking for then go ahead 

 • eu am permis  MD  de 15 ani  -  si aici  am zis  ca nu am nimic  si am invatat pentru B 

  la-am obtinut usor 
 • absats, nu ai dreptul de a conduce camioane în Marea Britanie.
  Vezi linkul de aici:
 • Nu am dat mita deloc la nici o categorie si la cat D E eram unul dintre cei patru care au dat din 27 pers in grupa. Si era prima zi cind au schimbat sala de examenare in cea de sticla actuala. Unul a propus 1500 euro si lau refuzat. Erau multi de la televiziune.
  Merci pentru raspuns. Acuma apare alta.intrebare cat ar costa sa faci scoala acolo pentru camioane si cit timp dureaza tot pachetul de documente ?
 • Multumesc tuturor. De la 4-8 mii pounds te costa toata procedura. Urit de tot
 • A fost  nu demult un accident pe motorway cind un poleak a omorat o familie intreaga... El conducea cu permis polonez...

  Cine nu a invatat aici si a trecut de testul de teorie si practica nici nu are inchipuire de diferenta!

  Eu sunt de parere ca daca vrei sa traiesti aici si sa lucrezi aici, trebuie sa inveti aici.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page