Toti Moldovenii la Alegeri!!!!! 30 noiembrie
 • De noi depinde cum vom Vom trai in viitor. 
  Ce stiti despre alegerile din RM?
  Ne bucuram pentru toti Romanii, ca a fost ales un Presedinte Exelent.
  As dori si in RM sa fie la fel. 
   
 • Alegeri..... Fatarnicie totala, in timp de 5 ani sa luat de la oameni si acum de o luna ne fac cadouri: ministri iubesc copiii si batrinii, se dau in exploatare drumuri, spitale si scoli se repara, PETROLUL se efteneste. Ei nici nu isi inchipue ca asa trebuea sa procedeze de 4-5 ani.
 • nici nu mai stiu cine este prim ministru sau presedinte...
 • Prim Ministru Leanca de la Filat (PLDM), Prisedinte Timofti de-a nimanui si nu face nimic. 
  Cei care sunt la putere au frica sa nu se schimbe ceva, fiindca au de sezut la racoare- ca in Romania.
  Acasta poate face 5 in buletin PLR si 7 Antimafia. Restul doresc sa ne duca in Rissia.


 • FenixMD,la noi deputaţii si membrii partidurilor la racoare nu prea stau,sau nu avem atitea locuri prin închisori sau nu-i la modá :D
 • Eu   cu   toti prietenii  de prin Hampshire  ne  ducem   duminica  si  votam  Antimafie   - imi place iedea   lor  de  a  aduce  judecatori  si vamesi  din  UE  


  in rest  nici  sa nu aud  de pldm  pd  si pl  -  au  avut  sansa   -  si-au  bagat  piciorul  in populatie  sper  ca llumea  sa inteleaga  
  chiar  daca  Mocanu nui  zalatoi cum se  spune   -   votind  pldm  si  pd   pl  ma  simt  jignit de mine  insumi  si  injosit  la  fel  

  If you continue to do what you've always done, always get what you've always got

 • deci  daca   vreti   sa  aveti  zero  schimbari    -  o viata  pe  care  am  mai avuto   pina  acum   -  voati  PLDM  e partid mare : )  si  harnic   sau  PD      sau lasii din PL  
 • De-ar avea partid politic Oleg Brega l-as fi votat,  altfel nu prea cred sa aiba sanse, in Londra vor fi sectii de votare? daca cineva deja stie unde, spune-ti poate mergem impreuna.
 • În atenţia alegătorilor de peste hotare!

  Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot aflaţi în străinătate VOR PUTEA VOTA la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, la orice secţie de votare deschisă, indiferent dacă s-au înregistrat sau nu în prealabil. 

  De asemenea, alegătorii de peste hotare vor semna pentru abţinerea de la vot multiplu direct în listele electorale. Astfel, aceştia vor semna în lista electorală, în dreptul numelui său de două ori: iniţial pentru declaraţia prin care se abţin de la votarea multiplă, iar ulterior, pentru faptul înmînării buletinului de vot de către un membru al biroului electoral.

  Totodată, atenţionăm că alegătorii cu drept de vot de peste hotare vor putea vota în baza paşaportului valabil sau a celui cu termen de valabilitate expirat.

  Amintim, că pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, au fost constituite 95 de secţii de votare peste hotare, adresele acestora fiind accesibile pe paginile web ale Comisiei Electorale Centerale www.cec.md şiwww.voteaza.md.

  Si adresele sunt aici pe site-ul ambasadei MD la Londra  • Tarzan  -   ai o logica incorecta  -  daca doresti   sa  votezi  pe  Brega   voteazal   indiferent  daca  are  partid  sau nu    -  acum nu are  peste 4  ani  va  avea .  Nu tre  sa  votezi  ceea  ce  voteaza  altii sau  pe  cineva  care are mai mari sanse  sa  treaca pragul de 6%  

  daca iti amintesti  si  filat  a intrat in parlament  micut   - si singur  deci pune  stampila   unde  iti  cere inima  

  Eu  votez  Antimafie  - indiferent  daca  va  trece  pragul  sau  nu   - insa  presupun ca   va  trece  
 • Uite sincer n-am chef de sfada sau ceva de genu . 1) In primul rind te rog sa nu spui tu am eu logica corecta sau nu atit timp cit vorbim de politica si nu de matematica.(e o tema subiectiva)  2) Am zis Oleg Brega fiind un om apolitic , situatia e prea complicata nustiu ai jucat vriodata sah sau nu, este o miscare se numeste zugzwang... aici e acelasi lucru! Nu-l fac pe desteptul si mii totuna ce voteaza toti Antimafie sau PLDM eu o sa votez ce o sa socot corect pentru familia mea .
  dar aici deja nu merge vorba de votat pe cineva cine merita... toti is rai , si nu merita nimeni, aici merge vorba din tot rahatul de votat pe un rahat mai mic . Sincer vreau doar un lucru sa se termine cu bine , si principalul lucru sa fie pace sa nu sufere poporul . Pina la urma voi vota un partid de dreapta . 
 • calm down  nimeni  nu  face  sfada  -  eu doar nu ti-am zis sa  votezi  Antimafie ?! did I ?    

  postarile tale reflecta o minte  foarte inteleapta  si cu o experienta foarte bogata - comentarile mele sunt de prisos  
 • Cred ca Brega merita o sansa,macar stim cine e si ce face,majoritatea parlamentarilor nici nu stiu cum arata.
  Pe linga asta deschid gura numai cu autorizarea sefilor,si spun ceia ce le cer sefii sa zica,si nu ceia ce gindesc ei.
 • Tarzan,hai la o partida de chess :D
 • Da -   eu  as  vota  si Brega  .  Ar  fi si vesel  in parlament lol
 • Cred ca cine vrea o alternativa reala o sa-l voteze pe Brega
 • Cu mare placere chess tot joc ;) Mersi de intelegere smilegr8 , ce tine de Brega chiar imi pare rau de baiat, sincer, are o soarta grea... il sustin de cind a zis intr-un interviu: ,,Nu mint ca sa nu ma incurc in minciuni,, e atit de simplu si atit de corect zis. Un an in urma prin google facea video-chat si aborda probleme diverse , mi-a cazut sansa sa vorbesc si eu cu dinsu nu mai tin minte ce tema era ceva despre Moldova , voi nu aveti idee ce istorie bogata are in cap ,romaneasca... Si deatunci am zis ca baiatul merita sa ajunga unde isi doreste . Frumos , cult vorbeste , istoria o cunoaste , drepturile oamenilor le apara ...Da, totusi pina la urma o sa-l votez pe dinsu ... macar sa fiu eu cu gindul linistit si implinit. De ce ma indoiam ... pina acum nici-un candidat independent n-a putut intra si nu vreau sa dau votul in aer . Baeti credeti-ma ca ar merita sa intre doar, doar ca se deplaseaza cu bicicleta pentru inceput dar pe bicicleta asta are din urma o vasta stringere de cunostinte si un mare curaj . Mi-am dezvoltat putin gindul ma scuzati. Noapte buna !  
 • Clar ca nu va Mai face Brega revoluţie in Parlament,dar stiu ca o sa-si expuna parerea proprie,nu dictata de cineva!
  Si chiar daca nu va trece in Parlament,merita sustinera noastra!
  Aţi mai auzit vre-un politician de-al nostru sa zica ca nu-i religios,ca nu-i incurca sexual minorities cu nimic,sa mearga cu bicicleta?
 • Stiti, Eu tot socot ca Toti care pina la momentul acesta a fost la conducere--ne-au TRADAT. Foarte multi VOR DA VOTUL pentru ANTIMAFIA. Cred ca VOR schimba ceva.     Interesanta emisiune va fi pe 28 noiembrie la JURNAL TV  "Ora de ras".
 • Pot vota cu pasportul sau am nevoie de buletin?
 • Poti si trebu cu pasaportul, valabil sau expirat, merge tot, numa sa votezi :)

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page