bilete avia cu 72 euro
 • Promotie de vara, iarna la air Moldova, chisinau-Londra, sau Londra-Chisinau la 72 euro , oferta valabila pina la 20 februarie.
  www.airmoldova.md
 • nu vad nicio promotie cu 72 euro. preturile sunt 152 euro
 • da...au crescut preturile.cu 2 zile in urma erau 110 euro.
 • 42 ca la wizzair nu sa fie niciodata :)
 • Chelsea cred ca nu te uit unde trebuie. personal am procurat acum 2 zile de pe saitu oficial al companie airmoldova 3 bilete Chisinau-Londra in luna august. pot fi procurate numai si numai de la Airmoldova. Pot fi achitate cu viza, eu nu detin viza, dar mi-au primis factura pe email. am readresato la un cunoscut in moldova, acesta mi-a achitato la banca.


  apropo smilegr8 nu stiam ca wizzair zboara la Chisinau :smile:
 • Sotul meu iarna trecuta a venit la mine prin Bucuresti cu 25 de lire :sunglasses::sunglasses:
 • prin Bucuresti sunt o sumedenie de oferte, Wizzair, Blueair... Chestia este ca o facut si moldovenii odata-n istoria lor o oferta la bilete avia si atunci oamenii nu-s multumiti
 • Salut! As vrea sa ma ajutati: daca am cetatenie romana, pot zbura in baza cartii de identitate din Moldova in UE? Am auzit ca trebuie sa prezinti si pasaportul moldovenesc, intrebarea ar fi: biletul in baza carui document trebuie procurat - buletin romanesc sau pasaport moldovenesc?
  Multumesc anticipat
 • Posted By: Marshallxxx
  [p]Salut! As vrea sa ma ajutati: daca am cetatenie romana, pot zbura in baza cartii de identitate din Moldova in UE? Am auzit ca trebuie sa prezinti si pasaportul moldovenesc, intrebarea ar fi: biletul in baza carui document trebuie procurat - buletin romanesc sau pasaport moldovenesc?
  Multumesc anticipat[/p]


  vamistii moldoveni pot sa iti ceara pasaportul md. In europa calatoresti liber cu buletinul. si biletul in baza documentului romanesc.. ca daca il cumperi pe baza celui moldovenesc, iese ca tu calatoresti pe baza cetateniei moldovenesti - deci trebuie sa ai viza in pasaport. So... documentul romanesc! doar ca nu sunt sigura daca vamistii moldoveni accepta buletinul... sa nu trebuiasca anume pasaportul ro.
 • pe baza buletinului ro!
 • vreau sa va zic - celor ce zburati curind in MD - am venit cu wizzair la bucuresti destul de ieftin - insa credetima ca imi pare rau - e foarte obositor drumul de la bucuresti - si timp pierdut etc .

  Si iti mai cade cite un 'liotchic' la rutiera ca te tine ud de spaima pina ajungi la chisinau - gonesc strasnic - de vroiam sai zic sa ma lase la mijloc de drum .

  Majoritatea sunt tineri educati moldoveneste - nici nustiu cine le de permis . Cu 120 la ora sa faci demasire pe contrasens la trei TIRuri asta nui gluma blea - in timp ce soferul minca rasarita si inca mai vorbea si la telefon .

  credca se merita sa zbori direct - mai dai 100 lire insa esti acasa in trei ore hassle free

  drum bun tuturor
 • [quote]
  Posted By: smilegr8
  [p]vreau sa va zic - celor ce zburati curind in MD - am venit cu wizzair la bucuresti destul de ieftin - insa credetima ca imi pare rau - e foarte obositor drumul de la bucuresti - si timp pierdut etc .[/p][p]Si iti mai cade cite un ‚liotchic‘ la rutiera ca te tine ud de spaima pina ajungi la chisinau - gonesc strasnic - de vroiam sai zic sa ma lase la mijloc de drum .[/p][p]Majoritatea sunt tineri educati moldoveneste - nici nustiu cine le de permis . Cu 120 la ora sa faci demasire pe contrasens la trei TIRuri asta nui gluma blea - in timp ce soferul minca rasarita si inca mai vorbea si la telefon .[/p][p]credca se merita sa zbori direct - mai dai 100 lire insa esti acasa in trei ore hassle free[/p][p]drum bun tuturor[/p][/quote

  un mare "agree" aici din partea mea.. tu ai mers cu rutiera, dar eu cu trenul, 10 ore, abia daca am dormit acolo cu gandul ca nu cumva sa intre vreun nebun in cabina mea noatea.. cu usile nu le poti inchide, tineri nebuni si cu alcool in tot trenul si + mai eram si singura. cu asa frica am ajuns eu acasa si oboseala.
 • aici si eu is de acord cu voi. nam experienta mare, dar de cite ori am fost acasa, prin RO si de acolo cu trenul, uufff, e grelut, mai ales cu copii, vara, caldura, ferestrele in tren nu se deschid, urit de tot! da in schimb era mai ieftin, ca cu familie de 4 membri si la inceput de viata in UK, unde doar sotul munceste, angajat simplu, nu e deloc usor, nu prea iti iese sa arunci pe air moldova vreo 2500 pounds dus-intors, si rabzi orice.
  cu trenul am mers, cu rutiera tot, cu bus-ul tot, de la Londra la Glasgow, o noapte, tot vesel, cu 2 copii si 4 'ciomadane':D
  sper sa putem merge si cu masina anul asta, sa vedem si asta cum e? si le-am incercat pe toate.;) (avion personal navem, c-ar fi mai simplu)
 • Ce m-a facut sa rid in toata situatia asta e ca Sefa Bucatar la fel cu un salariu foarte mare a vizitat mai toate tarile unde Air Moldova are curse "cica" pentru schimb de experienta :devil::grin:
  Care preturi mici la bilete, never, cum o sa mai plece angajati AM in Maldive, Hawaii, s.a.m.d
 • smilegr8,data viitoare incearca sa ajungi la Chisinau cu trenul...e undeva la 7 seara,te culci si te trezesti dimineata la vre-o 5 la vama deja si la 8 dimineata esti in Chisinau.
  Pretul e cam acelas ca la rutiera sau autobus,dar ajungi in Chisinau odihnit si gata de action :devil:
 • Unde-i nt cu promotion-u lui de £72?Incerc toate variantele,return 380 euro cel putin economy class...Cu asa preturi mai bine in Greece sau Turkey pentru o saptamiina all included in 4 star hotel.Welcome to AirMoldova!:devil:
 • Posted By: dima
  [p]Unde-i nt cu promotion-u lui de £72?Incerc toate variantele,return 380 euro cel putin economy class…Cu asa preturi mai bine in Greece sau Turkey pentru o saptamiina all included in 4 star hotel.Welcome to AirMoldova!:devil:[/p]  Aici sunt dima, tirziu te-ai trezit. s-a trecut deja. eu am reusit sa-mi iau 3 bilete pentru agust. 72 euro biletul.
 • Nt,merg acasa prin Romania,nu pot sa-mi permit sa dau atitia bani la AirMoldova,pacat...
  Prin Romania gasesc in jur la £100 dus -intors+ vre-o £30 la tren pina la Chisinau.
  Cind ai cumparat bilete cu asa pret?
 • Intimplator am vazut pe sait la airmoldova :smile:
 • Posted By: nt
  [p]Intimplator am vazut pe sait la airmoldova:smile:[/p]


  intimplator nu lucrezi la ei :grin:
 • Posted By: smilegr8
  [quote]
  Posted By: nt
  [p]Intimplator am vazut pe sait la airmoldova:smile:[/p]
  [p]intimplator nu lucrezi la ei:grin:[/p][/quote]
  :) nu, din pacate, n-ar fi rau nu? permanent zbori la prets redus :) Sunt o simpla angajata in Dublin :wink: ca sa te lamuresc pin la urma :smile:
 • :wink:acum air moldova efectuiaza zboruri directe pe ruta chisinau-dublin-chisinau:sunglasses:.asha ca ce lor ce ne aflam in irlanda sud sau nord ne va fi mai usor.:smile:
  PS. ruta directa este doar in zilele de marti,in alte zile zborul se va efectua prin frankfurt.
 • Cu asa preturi de 400-500 euro return tickets,nu prea cred in succesul acestor rute.Air Moldova trebuie sa cistige pasagerii
  cu niste preturi mai joase ,ca noi sa calatorim mai des cu ei.Pina cind nu vor scadea preturile,nu mai aveti pasageri in masa.
  Cind oare se va termina monopolul airmoldova si preturile lor nebune???:undecided:
 • Șalaru anunță era low-cost în Moldova: Preț bilet pentru cursa Chișinău-Madrid = 100 euro
  Finally or too good to be true?:devil:
  http://unimedia.md/?mod=news&id=48127

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page