Resedinta romana
  • Salut cine poate Sami dee un sfat cum se pore de obtinut resedinta romina
  • salut, ai cetatenie ro? sau sotie detinatoare a cet ro? . Eu am facut cu sotu prin intermediari, dar pe forum mai sint explicatii despre procedura de obtinere. trebuie contract de inchiriere , taxe certificate....asta e tot ce stiu eu. TU MAI SCRIE DETALII despre situatia ta ca sa poata sa te ajute lumea de aici ca sunt competenti.
  • Salut la toti!am nevoie de ajutor...am depus juramint pentru cetatenie romana,prin intermediari am depus la Bucuresti transcrierea actelor,dintre care mi s-au intors doar jumatate transcrise...restul fiind ramase nu stiu unde si nici nu stiu in ce stare,am asteptat mult persoana intermediara tot aminind...Nu stiu ce sa mai cred,unde sa ma adresez pentru a afla la ce etapa sunt actele...am mai auzit din alte surse ca pot fi la procuratura arestate dupa rascoala aia de la ambasada (desi am apelat legal)...spuneti-mi va rog ce sa fac acum,la cine sa ma adresez????multumesc anticipat
  • ha ha...cum poti da pt transcriere prin intermediari -smecheri...incredibil cata lume proasta exista.. dute fato la starea civila sector 1 bucuresti...cum ai putut da bani la smecheri cand ei nu au nici o putere la transcrieri...eu am asteptat 1 an transcrierea si am luat +o in fine..dar personal ma dus nu prin smecheri :grin:
  • mie dupa juramint - mia luat 45 zile sa obtin toate transcriile - inclusiv pasaportul

    PS: drept ca nu resedinta in RO
  • CNP ul sora la asteptat citeva luni eu lam luat in doua zile la Balti
  • eu am transcris si cerf nastere si cel de divort de aia a durat cam 9 luni de fapt nu 1 an...dar nu aveam nici o urgenta...si toate leam facut in bucuresti pt ca in ro locuiesc..
  • mie dupa juramint , mi-a luat 3 saptamini sa obtin toate transcriile, inclusiv pasaportul(pasaport temporar,val.1 an)+resedinta ro.certificatul de nastere l-am avut a doua zi(insa pentru cei nascuti inainte de 1980 dureaza o luna)

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page