news
 • Mdam.... :frown:
  mult iubitii frati mai mari din Russia.....
 • Posted By: carpencom
  mult iubitii frati mai mari din Russia…..


  Economia de piata ...
  Frate-frate dar brînza-i cu bani.
 • :grin:
  foarte potrivita vorba asta:)
 • Incredibil! Cazierul judiciar tradus din limba română în "moldovenească" și autentificat de un notar român!
  http://unimedia.md/?mod=news&id=17123
 • Blackhorse noi vedem bine si fara acest font size care deranjeaza vazul!
 • Am corectat. Sper sa fie mai bine...
 • Bulgaria to benefit from EU Blue Card - read full article.

  "Many European companies, including Bulgaria, are experiencing shortage of highly qualified and highly skilled workers.

  Citizens of countries such as Ukraine, Serbia, Russia, Turkey, Croatia, and Moldavia may soon find it easier to work in Bulgaria, and in other Countries in the EU.

  The EU Commission has given EU member states until 1 July to implement the blue card directive. Not every member state will take part in the program. For example the UK is one Country that will not allow entry of people under the Blue Card scheme."

  Workpermit News
 • ca de obicei , englezii vor sa fie ei cu doua perechi de c.................
 • as vrea sa-i intreb pe cei care ironizeaza pe sama rusilor numindui in batjokura frati si sustinind precum fratye frate dar brinza-i cu bani daca nu cumva poseda cetatanie ROMINA sau se fac a nu sti precum majoritatia moldovenilor sustin ca sunt romini de origine
 • ce legatura are asta cu ce discutam noi aici ???????????????????????????????
 • Posted By: Victoria Webb
  [p]as vrea sa-i intreb pe cei care ironizeaza pe sama rusilor numindui in batjokura frati si sustinind precum fratye frate dar brinza-i cu bani daca nu cumva poseda cetatanie ROMINA sau se fac a nu sti precum majoritatia moldovenilor sustin ca sunt romini de origine[/p]


  nicio s....la nu am inteles ce ai vrut sa spui mai sus

  Invatate sa scrii mai simplu ca nus toti filosofi ca tine
 • Semnele de punctuatie lipsesc, cam greu de descifrat ce o vrut sa zica fata :)
 • Ei, a vrut sa se bage fata in seama...ce intelegeti voi...:))))))) De la o vreme pe mine tare ma mai amuza genul asta de comentarii.
 • Incident diplomatic între Republica Moldova și Rusia  Diplomații moldoveni, europeni și americani au părăsit recepția organizată la ambasada rusă din Chișinău cu prilejul zilei naționale a Rusiei după ce ambasadorul Valerii Kuzmin l-a prezentat pe Vladimir Iastrebceak, așa-numitul ministru de Externe al autoproclamatei republici transnistrene, transmite Jurnal.md

  Delegația moldoveană era condusă de adjunctul ministrului de Externe Andrei Popov.

  Analiștii politici, citați de sursa citată, susțin că această declarație a lui Kuzmin nu putea fi întâmplătoare și califică drept corect și justificat reacția diplomaților moldoveni, care au ales să părăsească recepția.

  „Este un incident serios. Nu cred că este o inițiativă proprie, ci, mai degrabă, exprimarea unei poziții. Este greu să presupunem acum care vor fi consecințele. Rusia are multe posibilități, inclusiv embargo, degradarea relațiilor pe toate planurile, cum s-a procedat cu Georgia. Dar să nu speculăm deocamdată, ci să așteptăm clarificarea lucrurilor”, susține analistul politic Viorel Cibotaru

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/incident-diplomatic-intre-republica-moldova-si-rusia-933472.html
 • si foarte bine au facut, de mult timp trebuie ca politicienii nostri sa ia asa o atitudine si sa le dea in bot la rusi de fiecare data cand ne calca pe coada. au 5% de populatie in moldova, dar li se fac atatea si atatea privilegii si totul se invarte in jurul lor, ca tucma ti se face greata. poate generatia noastra o sa fie mai cu coloana decat perintii nostri, care nu au avut puterea sa se ridice impotriva ocupantilor atunci cand acestia i-au oprimat.
 • au facuto ei insa le tremura chilotii

  sa fi fost ca ghimpu nu era zare de armata in transnistria
 • Premierul moldovean Vlad Filat a afirmat astăzi că ambasadorul rus la Chişinău i-a jignit pe cetăţenii ţării atunci când a recunoscut oficial funcţia unui lider separatist transnistrean. Ambasadorul Valerii Kuzmin l-a prezentat ieri pe Vladimir Iastrebceak, așa-numitul ministru de Externe al autoproclamatei republici transnistrene, în timpul unei recepții organizate la ambasada rusă din Chișinău cu prilejul zilei naționale a Rusiei, gest care i-a determinat pe diplomații moldoveni, europeni și americani să părăsească recepția.

  * Guvernul de la Chișinău, condus de premierul Vlad Filat, a dat undă verde începerii negocierilor pentru acordul militar cu RomâniaSursa: CODRIN PRISECARU
  *

  1 /2.
  DECIZIE

  Filat a făcut însă apel la calm, subliniid că nu vrea să creadă că este vorba despre o acțiune premeditată.

  "Nu vreau să cred că este o acţiune premeditată din partea Federaţiei Ruse şi fac apel la calm ţinând cont de faptul că avem în faţă o zi importantă, data de 21 iunie, când la Moscova urmează să reluăm negocierile în vederea reglementării conflictului transnistrean în formatul 5+2", a spus Vlad Filat, citat de Agerpres.

  În primă instanță, MAE moldovean a solicitat părții ruse, prin intermediul unui comunicat, să se abțină de la comentarii care pot fi interpretate ca imixtiune în treburile interne ale altui stat.

  Incidentul a provocat mai multe reacţii negative la Chişinău.

  "Gestul diplomaţilor de a pleca de la recepţia a fost unul corect. Ambasadorul trebuie să părăsească teritoriul Republicii Moldova. Prin acest gest a demonstrat că sprijină Transnistria. Un ambasador care nu respectă independenţa Moldovei nu are ce căuta în ţara noastră", a declarat liderul PL, Mihai Ghimpu, citat de Publika.md.

  Analiștii politici, citați de Jurnal.md, susțin că această declarație a lui Kuzmin nu putea fi întâmplătoare și califică drept corect și justificat reacția diplomaților moldoveni, care au ales să părăsească recepția.

  "Este un incident serios. Nu cred că este o inițiativă proprie, ci, mai degrabă, exprimarea unei poziții. Este greu să presupunem acum care vor fi consecințele. Rusia are multe posibilități, inclusiv embargo, degradarea relațiilor pe toate planurile, cum s-a procedat cu Georgia. Dar să nu speculăm deocamdată, ci să așteptăm clarificarea lucrurilor”, susține analistul politic Viorel Cibotaru.

  Rusia a iritat deja autoritățile de la Chișinău, punând zilele acestea sub semnul îndoielii corectitudinea alegerilor locale desfășurate duminica trecută în Republica Moldova
 • Mi-am adus aminte ca sunt rasista- URASC TIGANII- am fost furata de ei shi in MD shi in RO, numai ca in MD ei nu sant atat de tupeishti ca in RO, unde se simt ca acasa shi aparati de lege!!!
 • Nici eu nu sunt rasist , dar ma tot bate gindul sa imi fac colectie de tigani impaiati pe perete , dar eu sunt mai cu pretentii , ii vreau trasi in teapa si impaiati :devil:
 • S-a intamplat in RO, Prietena mea cumpara ceva de la chiosc din urma doi mucoshi de 6-7 ani ii umblau prin buzunare, ea nu vedea, eu vazind asta m-am apropiat shi l-am apucat de gluga pe unul, shi zic: De ce furi?, la care el cu lacrimile in ochi mi s-a inceput a jura ca el - niciodata, ca eu nu vad bine, shi tot spunea in numele Domnului, cu nishte lacrimi de crocodil, pai eu am ramas shocata: La asha virsta, sa fii atit de mincinos, pai ei cu laptele mamei sug, tot ce e mai rau pe lume, vai de capul meu, ce mai iese din ei cand cresc!!!:(

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page